Sorsele Travel Map

Välkommen att upptäcka Sorsele Kommun! 

Sorsele Travel Map

Välkommen till Sorsele Kommun - en av Norrlands mest natursköna platser! Med vår nya interaktiva resekarta kan du nu uppleva allt som vår kommun har att erbjuda på ett mer bekvämt och effektivt sätt.

Vår karta visar de populära resmålen och intressanta sevärdheterna i Sorsele Kommun, inklusive skoterleder, vandringsleder, besöksmål, rastplatser, arrangemang, boende, fiske och mycket mer. Och det bästa av allt är att vår karta är tillgänglig direkt på din mobil med hjälp av apparna Google Maps och Google Earth.

Vi vill dock påpeka att det kan finnas vissa felaktigheter i kartan, så var alltid uppmärksam på din omgivning och kör alltid på egen risk när du utforskar vår vackra natur.

Som en extra bonus, så är vi på jakt efter skoterentusiaster som kan hjälpa oss att förbättra vår karta genom att dela med sig av sina kunskaper om skoterspår och andra besöksmål i Sorsele Kommun. Vi vill göra vår karta så omfattande och exakt som möjligt, och du kan hjälpa oss att göra det möjligt.

Så om du vill uppleva det bästa av Sorsele Kommun, ladda ner vår interaktiva resekarta idag och upptäck allt som vår kommun har att erbjuda!

OBS! All körning sker på egen risk!

Skänka en gåva till oss ...

Sorsele Travel Map är en fantastisk resurs som är helt gratis för användare över hela världen. Genom att skänka en gåva till oss kan du hjälpa till att säkerställa att denna fantastiska resurs förblir tillgänglig för alla som vill utforska Sorseles skönhet och kultur.

Vår webbplattform har redan hjälpt många resenärer att planera sina äventyr och uppleva allt det här fantastiska området har att erbjuda. Genom att bidra till vår vidareutveckling kan vi fortsätta att förbättra våra funktioner och erbjuda en bättre användarupplevelse för besökare.

Vi är övertygade om att Sorsele Travel Map kommer att bli en mycket användbara resurserna för resenärer i Sorsele, och med din hjälp kan vi ta den till nästa nivå. Vi är tacksamma för alla som stödjer oss, och vi lovar att använda alla bidrag på ett ansvarsfullt och effektivt sätt för att förbättra plattformen och dess funktioner.

Så varför inte skänka en gåva idag och hjälpa oss att fortsätta att erbjuda en av de bästa gratis resurserna för resenärer i Sorsele? Varje bidrag gör en skillnad, och vi är tacksamma för din generositet och stöd. Tillsammans kan vi fortsätta att upptäcka allt som Sorsele har att erbjuda!

Tack ❤️

Swish nr.: 070-64 27 588

Obs, anger namn och text "STM"!Sorsele Travel Map Premium för Företag

Önskar du att vara med på karta "Sorsele Travel Map" som företag?

Kontakta oss gärna för ytterligare information


Priser: 500:-kr exkl. moms

Det är en ren engångsavgift; du behöver inte betala något mer efter denna.