Fixarn i Sorsele - fixa det!

Små som stora jobb

Välkommen till Fixarn i Sorsele - din pålitliga partner när det gäller att ta hand om alla dina fixarbehov! Vi förstår att livet kan vara stressigt och tidskrävande, och att det kan vara svårt att få allt gjort på egen hand. Men oro dig inte längre - Fixarn i Sorsele finns här för att hjälpa dig.

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande lista över tjänster för att ta hand om alla dina fixarbehov. Oavsett om det handlar om att reparera en läckande kran, sätta upp en ny hylla eller måla om ditt vardagsrum, så har vi kompetensen och verktygen för att göra jobbet åt dig. Vi tar hand om allt från små fixar till större renoveringsprojekt, och vi gör det med en hög nivå av professionalism och kvalitet.

Vi förstår att det kan vara svårt att lita på någon annan med dina fixarbehov, men du kan vara säker på att vi är pålitliga och erfarna. Våra Fixare är noga utvalda för sin kompetens och erfarenhet, och de är redo att hjälpa dig med alla dina behov. Vi använder bara de bästa materialen och verktygen, och vi strävar alltid efter att leverera det högsta kvalitetsarbetet.

Så vad väntar du på? Lämna över dina fixarbehov till oss på Fixarn i Sorsele och låt oss ta hand om allt åt dig. Du kan luta dig tillbaka och slappna av med vetskapen om att dina projekt är i goda händer. Kontakta oss idag för att boka din nästa fixartjänst och låt oss hjälpa dig att frigöra tid och energi så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig.


Bemanning & Tjänster

Mallar

Mall "För- och nackdelar" 

Pris: 195 kr (Google sheets)

Mall "Köpekontrakt"

Pris: 195 kr (Google-sheets)Letar du efter en pålitlig och kreativ partner som kan hjälpa dig att skapa anpassade Google Sheets-mallar och förbättra befintliga mallar? Då har du kommit rätt! Vi är experter på att skapa användarvänliga mallar som uppfyller dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver en budgetmall, en tidsplaneringsmall eller en mall för datahantering, kan vi hjälpa dig att utveckla en enkel och effektiv lösning.

Vi tror på att samarbeta med våra kunder och arbeta tätt med dem för att förstå deras behov och önskemål. Vi tar hänsyn till din feedback och gör justeringar tills du är helt nöjd med resultatet. Vi är stolta över att leverera högkvalitativa lösningar som hjälper våra kunder att spara tid och öka sin produktivitet.

Så varför inte ta nästa steg och kontakta oss idag med dina idéer? Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina mål!


Priser olika tjänster

Bemanning

650 kr/tim inkl moms

IT (Dator)Tjänster

750 kr/tim inkl moms

Snöskottning med mini traktor

850 kr/tim inkl moms inom närområdeNY KÖK! 

Rivning och installation av ny kök ...

före ...

under arbete ...

efter!

NY ALTAN! 

Rivning och installation av ny altan ...

före ...

under arbete ...

efter!