Maskinuthyrning

Hyr din maskin hos oss

Vedkombi 320P

Pris: 

1400 kr/dag

800 kr/halvdag

(1/2 dag är timmar mellan 00:00 till 12:00 eller 12:00 till 24:00!)

Behöver du en tillförlitlig och kraftfull vedmaskin för en kortare period? Vi erbjuder en högkvalitativ svensk vedmaskin för uthyrning till dig som vill få jobbet gjort på ett snabbt och effektivt sätt.

Vår eldrivna vedmaskin är utformad för att vara lätthanterlig och säker, med en imponerande kapningshastighet på en diameter på upp till 320mm och 5,5 ton tryckkraft. Maskinen är lätt att flytta och kan köras på 16A/380V, vilket gör att den kan användas på en mängd olika platser.

Vår maskin är perfekt för dig som behöver kapa och klyva ved på kort tid, utan att behöva investera i en egen maskin. Vi har tagit hand om allt, så att du kan fokusera på att få jobbet gjort. Oavsett om du har ett stort eller litet jobb, kan du lita på vår vedmaskin för att leverera pålitliga och effektiva resultat.

Observera att ingen transportband följer med maskinen, men vi hjälper gärna till att välja det bästa alternativet för dina behov. Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ, svensk vedmaskin för uthyrning till ett överkomligt pris. 

Kontakta oss idag för att boka din uthyrning och ta ditt vedkapningsprojekt till nästa nivå.


Betongblandare

Pris: 

300 kr/dag

2000 kr/vecka

Stabilt konstruerad blandare med stark enfasmotor.

Handvinsch 5 ton Habegger

Pris

150 kr/dag

Detta är en väldigt kraftfull men lätt manuell vinsch som dra hela 5 ton.